2060 GOT TALENT

2060 GOT TALENT is een talentenshow voor jongeren uit Antwerpen Noord. Tijdens het stratenfestival Toer de Nord op zaterdag 25 mei zal er ter hoogte van Diepstraat/Korte Zavelstraat een podium gegeven worden aan jongeren van Antwerpen-Noord. Er zullen 3 categorieën zijn o.a. dans, zang en een ‘open categorie’. In elk groep zal er een winnaar zijn die wordt gekozen door het publiek en op het laatste zullen de 3 winnaars een kennistest moeten doen en dan beslist de jury wie uiteindelijk de hoofdwinnaar is.

Dit project wordt ontwikkeld door Maecy Hosteaux, leerlingen van 5 LMA (KAA). Maecy loopt tijdens het scholljaar 2012-2013 een jaar stage bij Antwerpen aan't woord. "Wij hebben lang gebrainstormd over activiteiten die we zouden kunnen organiseren voor en door jongeren uit Antwerpen Noord". "Ik woon namelijk zelf in 2060 Antwerpen en ik vind dat er te weinig activiteiten worden georganiseerd voor jongeren hier in Antwerpen Noord."  "In Antwerpen-Noord lopen heel veel talentvolle jongeren rond. dat willen we aan iedereen laten zien."

Partners: KAA, Toer de Nord, jeugddienst District Antwerpen, Centrum de wijk (Samenlevingsopbouw), Kras-Noord, Noordpool, ...