Burendag 2012 zonovergoten succes!

Wat een super-geslaagde burendag is dit geworden ! Met extra veel dank aan alle Antwerpenaren die mee het initiatief genomen hebben om Antwerpse buren dichter bij elkaar te brengen! Voor het eerst in de geschiedenis van de Burendag zat nu ook het weer 100% mee. Dat leverde kleurrijke en warme taferelen op.

Zoals in de Lange van Bloersstraat in Antwerpen-Noord; waar jong, oud, Marokkaan, Senegalees, Kempenaren, Antwerpenaren, ... verbroederden. Later in de avond verzusterden verschillende straten uit de omgeving van de Kerkstraat en was er zelfs sprake van een klein wijkfeestje. 

En de burendag werkt! Er werden veel klapkes gedaan; over de straat, verbouwingen, de verkiezingen, het nieuwe buurthuis, ... Kinderen van de buren zullen de komende weken opgebeld worden om te komen babysitten, er werden plannen gemaakt om samen te gaan sporten, carpoolen,... Allemaal heel spontaan en bescheiden. Een kleine bureninspanning op korte termijn betekent misschien een wereld van verschil op langere termijn. De Burendag is en blijft dé straatijsbreker bij uitstek. Enorm populair bij de steeds meer jonge Antwerpenaren die zich in de stad settelen...

Dit jaar gemist? Volgend jaar zeker meedoen!

 
 
 

5 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.