#Fietscamp Antwerpen: uitnodiging

Tijd: 
don, 28/05/2015 - 10:24
Datum Evenement: 
din, 23/06/2015 - 19:30 - 22:30

 Vorig jaar organiseerde Antwerpen aan’t woord en de mobiliteitsdienst van de stad Antwerpen twee fietslabo’s. Het was een informeel treffen van diverse ondernemende fietsers die samen nieuwe en creatieve oplossingen en ideeën uitwisselden om van Antwerpen nog sneller een echte fietsstad te maken.

IMPACT
Een kinderdeelfietssysteem A’pen op wieltjes schoot uit de startblokken. De samenwerking met Antwerpenize werd opgestart om het Antwerps fietsnetwerk verder uit te bouwen. Wij hebben ook begrepen dat de mobiliteitsdienst gedreven is om deze informele manier van werken samen verder te zetten.

Daarom nodigen Antwerpenize en Antwerpen aan’t woord je graag uit op een volgende editie op dinsdag 23 juni om 19u30. We willen dit initiatief maximaal laten sturen door de deelnemers zelf. Daarom dopen we het om tot een ‘fietscamp’ (cf. Barcamp). En zijn wij nog op zoek naar een perfecte locatie, eventueel wat gesponsorde drankjes, maar vooral jullie ideeën om op de agenda te zetten, kanalen om het initiatief mee bekend te maken, …

Volgende agendapunten staan reeds op het programma,

De stad wil met ons een aantal fietsactieplannen opzetten.
Er is een ‘heath map’ van stedelijke fietsroutes in kaart gebracht.
Antwerpenize wil graag acties en inzichten structureel uitbouwen.
 
Schrijf je in via deze link.