Flip Deckers

Mijn naam is Flip.
Ik woon net buiten het stadscentrum, op loopafstand van Meir en Groenplaats in de Theaterbuurt. En daar ben ik ook actief. Momenteel probeer ik verschillende bewoners te overtuigen om een buurtvereniging op te starten. Staat alvast in de planning: een buurtfeest op het Theaterplein, dat ik samen met de handelsvereniging Theaterbuurt en de plaatselijke theaters aan het opzetten ben.
Ik ben sinds een paar jaar lid van Antwerpen aan ‘t Woord maar ken de organisatie al van in het prille begin. Toen werkte ik als parlementair medewerker vooral rond burgerparticipatie en ik heb sindsdien al vele denkdagen en stadsgesprekken actief beleefd.

Het is steeds een genot en een voorrecht om te merken dat overleg nog betere ideeën of nog sterkere uitwerkingen ervan oplevert. Ik kan iedereen aanraden om eens deel te nemen of actief te worden in zijn of haar buurtvereniging. En wie in de Theaterbuurt woont, laat maar iets weten via theaterbuurt@telenet.be. 'Beter meespelen dan op de bank zitten', denk ik dan. En al zeker niet op een klaagbank ;)