Over de Ring - Ringdag 2 - Laatste oproep voor aanmeldingen!

Beste Ringbouwers van Zuidoost,

Bedankt voor jullie respons op de oproep voor de Ringdag! Ongeveer 100 Ringbouwers hebben zich al aangemeld om mee na te denken over het Ringlandschap van morgen.

De sessie om 20u is jammer genoeg volzet. Voor de sessies om 15u en 17u30 zijn er nog een tiental plaatsen.

Wil jij nog mee de toekomst van zuidoost ontwerpen? Stuur dan vandaag nog een mailtje naar Zuidoost@overdering.be met het uur van jouw voorkeur. Deze avond worden de inschrijvingen afgesloten.

Vriendelijke groeten namens team zuidoost

Contactadres: Zuidoost@overdering.be

Agenda voor de toekomst
Wil jij mee nadenken over de toekomst van segment Zuidoost?
Noteer dan zeker de volgende sessies in je agenda
7 december: Ringdag 2 – Reis naar de toekomst
Het Ringlandschap van vandaag kennen jullie beter dan wie ook. Op Ringdag 2 van donderdag 7 december heb je de kans om jouw ideeën en dromen mee te geven aan de ontwerpers. Samen maken we een reis langs het Ringlandschap van de toekomst. Hoe ziet het Ringlandschap er binnen 30 jaar uit?
Hoe zal de omgeving van Berchem kerk er binnen 30 jaar uitzien? Zullen we vogels horen fluiten in het Brialmontpark? Hoe zal er gewoond worden langs de Ring? Rijden er nog auto’s over de bruggen van de Ring? Inspireer de ontwerpers met jouw beelden van de toekomst en schrijf je in voor Ringdag 2. Samen bouwen we aan de toekomst. Om iedereen de kans te geven een nieuw ringlandschap mee vorm te geven organiseren we die dag drie identieke sessies. Inschrijven is verplicht!

Locatie: Zomer van Antwerpen, Uitbreidingstraat 584, 2600 Berchem

Tijdstip sessies 7 december : 15u of 17u30 (sessie van 20u is volzet)

16 december: Ontwerpateliers - Feedbacksessie eerste ontwerpen
Met de input van Ringdag 2 gaat het ontwerpteam aan de slag. Zaterdag 16 december presenteren ze de eerste schetsen en kan je feedback geven. Meer info volgt! Schrijf het moment alvast in je agenda.

10 januari: Algemene vergadering
Op de algemene vergadering presenteert het ontwerpteam een eerste globaal ruimtelijk plan. Samen bespreken we de sterktes en de zwaktes. Meer info volgt! Schrijf het moment alvast in je agenda.

0 Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.