Waarvoor staat AAW?

  1. AAW verbindt mensen: burgers, ambtenaren, politici, vertegenwoordigers van het middenveld en de bedrijfswereld. Het netwerk is cruciaal voor de werking omdat AAW gelooft in positieve ‘besmetting’. Het netwerk moet breed zijn. Het is van belang dat verschillende actoren ruimte krijgen in de werking van AAW. De doelgroep waarvoor AAW werkt, is ook divers. Zo houdt AAW de vinger aan de pols bij wat leeft in de stad.
  2. AAW experimenteert actief met nieuwe vormen van samenwerking in de stad. AAW is een innovatieve beweging. Het aanbod is op maat gemaakt. AAW wil verrassen. De werkvormen van AAW zijn speels en fris, efficiënt en effectief. AAW introduceert nieuwe manieren om met elkaar in dialoog te gaan.
  3. AWW ondersteunt en versterkt alle belanghebbenden om de stad vorm te geven. Vanuit een oprecht opgebouwd vertrouwen versterkt AAW de stroom van de stad door de loop van de rivier te veranderen of nieuwe bronnen aan te boren.
  4. AAW bouwt expertise op om breed en gedragen processen in de stad te starten. Het gespecialiseerde team zet zijn ervaring in om beweging te krijgen van onderuit.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin